Alcohol maakt meer kapot dan je lief is? 14 november 2017

 Alcohol maakt meer kapot dan je lief is?

Datum: 14 november 2017
Plaats: de Hofstek, Hofje 1, Riethoven
Tijd: 19.30 uur

De meesten van ons drinken wel eens een glaasje alcohol. We vinden dat gezellig: een biertje na het voetbal, een jenever bij het biljarten, een glas wijn bij het eten.

Maar wanneer is alcoholgebruik een probleem? Of wanneer ben je verslaafd? En is het erg  als je een paar biertjes extra drinkt? Wat is het effect van alcohol op je lijf en leven en wat voor invloed kan dat hebben op het leven van de mensen om je heen?

Wanneer jij niet meer de baas bent, maar de alcohol, waar zoek je dan hulp? En wat voor soort hulp is dat dan? Als je partner of kind verslaafd is waar kun je dan terecht? En wat kun je doen als je denkt dat iemand te veel drinkt? Wat is een goede aanpak en wat werkt juist niet?

Deze vragen en meer komen deze avond aanbod.

Heeft u nu al  extra vragen dan kunt u deze op de avond zelf stellen, van tevoren inleveren bij de huisartspraktijk of bij de KBO.
Dat kan ook per email: info@gcriethoven.nl

De vragen kunnen anoniem beantwoord worden als u dat wilt.

De lezing wordt verzorgd door Annelies van Gool, praktijkondersteuner GGZ  en Janneke de Jong, verslavingsconsulent. Corien van der Sluijs en/of Suzanne Schellekens, huisartsen Riethoven, zullen ook aanwezig zijn.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.